Merk logo

M Line matrassen en bedbodems kun je kopen bij Top Service kun je kopen in de regio Apeldoorn, Vaassen en Heerde

Stem alles van je M Line bed af op jouw wensen. Van matras en topper tot kussen en bedtextiel. Natuurlijk met een boxspring of bedbodem van M Line bij Top Service. Kom ze bij ons in de regio Apeldoorn, Vaassen en Heerde uitproberen.

Image slide
Ultiem slaapcomfort met M-Line
Bekijk de collectie bij Top Service!

M Line matrassen en toppers bij Top Service

M Line matrassen en maximaal comfort gaan hand in hand. Slimme combinaties van pocketveren, schuim en gel bieden oplossingen voor iedereen. Bescherm je matrassen met één van de M Line Covers of kies voor een topper voor nog meer comfort. We adviseren je graag!


Maak een afspraak

Kussens en bedtextiel van M Line

M Line heeft een gevarieerde kussencollectie met maar liefst zeven modellen. Deze kussens zijn volledig af te stellen op jouw voorkeuren. Zo is er voor iedereen een kussen dat hoofd en nek op de beste manier ondersteunt. Combineer dit met M Line bedtextiel van Top Service voor een prettige lichaamstemperatuur iedere nacht opnieuw.

M Line boxsprings en bedbodems

De boxsprings van M Line zijn verkrijgbaar in allerlei trendy kleuren. Je kiest zelf voor een vlak of verstelbaar bed. De pocketveren en zoneverdeling zorgen voor maximaal comfort en goede ondersteuning van je lichaam. M Line verstelbare en vlakke bedbodems plaats je eenvoudig in ieder ledikant.


Neem contact op met Top Service voor meer informatie

M Line bij Top Service

Bekijk en test de hele M Line collectie in onze showroom in Epe. We helpen je graag met het vinden van een heerlijke slaapbeleving met de juiste looks. Maak je bed bijvoorbeeld helemaal compleet met handige hockers in bijpassende kleuren!


Over ons

Top Service in de regio Apeldoorn, Vaassen en Heerde, voor al jouw M Line:

- Matrassen
- Toppers
- Kussens
- Bedtextiel
- Boxsprings
- Bedbodems
- Accessoires