Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Uniek karakter

Een speciale structuur, gecombineerd met hoogwaardige stoffen, geeft deze raamdecoratie zijn unieke karakter. Het isolerende effect van de honingraatstructuur is een van de belangrijkste voordelen. Daarnaast mogen we de esthetische waarde van duettegordijnen niet vergeten. Met hun strakke vormgeving zijn ze een prachtige toevoeging aan elk raam. Bij TopService vind je een uitgebreide collectie duettegordijnen om uit te kiezen.

Vraag advies
Honingraatstructuur

Een duettegordijn staat bekend om zijn unieke honingraatstructuur. Het bestaat uit een dubbele laag stof, die samen een luchtlaag vormt in de vorm van honingraten. Deze structuur biedt verschillende voordelen, zoals isolatie, geluidsdemping en lichtregulatie.

Ontdek ook Luxaflex® in onze duettegordijnencollectie. Duette® Shades van Luxaflex bieden vakmanschap met veel eigentijdse stoffen en patronen. Vraag onze specialisten naar opties en leer meer over TruFit® systeem voor schadevrije bevestiging op glas.

Drievoudige functionaliteit

Kies voor de veelzijdigheid en functionaliteit van duettegordijnen en geniet van hun drievoudige werking:

  1. Efficiënte lichtregeling: Duettegordijnen bieden nauwkeurige lichtregeling, waardoor je de perfecte balans kunt vinden tussen natuurlijk licht en privacy. De dubbele laag stof vormt een unieke honingraatstructuur die het licht filtert en zorgt voor een aangename sfeer in elke kamer.
  2. Energiebesparing: De isolerende eigenschappen van duettegordijnen helpen de warmte binnen te houden tijdens de koude wintermaanden en te weerkaatsen tijdens de warme zomermaanden. Hierdoor kun je energiekosten besparen door het verminderen van warmteverlies of het beperken van overmatige warmte-accumulatie.
  3. Geluidsdemping: Duette bieden ook geluidsisolatie, waardoor ongewenst lawaai van buitenaf wordt verminderd. Dit zorgt voor een rustige en vredige omgeving, ideaal voor ontspanning of een goede nachtrust.

Eenvoudige bediening

Bij ons wordt jouw raamdecoratie standaard voorzien van een optrekkoord of bedieningsgreep. Maar als je liever het gemak van elektrische bediening hebt, is dat geen enkel probleem. Met slechts één druk op de knop kun je het duette eenvoudig in de gewenste stand zetten. En dat kan op verschillende manieren: vanuit je comfortabele stoel met een handige afstandsbediening of zelfs wanneer je niet thuis bent, via een gebruiksvriendelijke app op je smartphone.

Als toonaangevende specialist bieden we hoogwaardige merken aan, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid:

Breng een bezoek aan onze showroom en ervaar de functionaliteit van duettegordijnen zelf.

Bezoek de showroom

Duettegordijnen kopen in de regio Epe, Nunspeet, Apeldoorn en Heerde?

Bezoek onze showroom