Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

De Ploeg - gordijnstoffen en meubelstoffen

Al bijna honderd jaar is De Ploeg bezig met het bedenken van ideeën over wonen, leven en werken. Gedurende al die tijd hebben ze gordijn- en meubelstoffen ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Ze hebben oog voor het interieur en de wereld om ons heen, en hechten veel waarde aan vakmanschap en natuurlijke materialen. Dit zijn de kenmerken van Ploegstoffen!

De Ploeg staat bekend om ambachtelijke en hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. De collecties van geweven en bedrukte stoffen passen perfect bij elkaar. Deze hoge kwaliteit kenmerkt ook TopService. Kom ons bezoeken in Epe.

Kom langs voor advies
De Ploeg - Duurzaam

De stoffen van De Ploeg zijn ontworpen om bij te dragen aan een goede leef- en werkomgeving. Esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaamheid gaan hand in hand. In 2021 heeft De Ploeg met het nieuwe duurzame label 'De Ploeg - Duurzaam' concrete inhoud gegeven aan hun missie om elk jaar een beetje duurzamer te worden. Duurzaamheid is altijd al een integraal onderdeel geweest van het ontwikkelen van collecties die tijdloos zijn en generaties kunnen doorstaan. De Ploeg zoekt nu ook naar duurzaamheid in de materialen zelf. Met een sterke nadruk op vakmanschap en natuurlijke materialen, heeft De Ploeg nu meer dan ooit aandacht voor detail en focus op mooie en eerlijke materialen. Een van de collecties binnen 'Duurzaam' die we hier presenteren is de circulaire gordijnstof: SEA, gemaakt van aangespoeld plastic.

De Ploeg gordijnstoffen in de regio Epe, Nunspeet, Apeldoorn en Heerde

Of je nu houdt van een mooi lichtspel, subtiele details of opvallende accenten, met meer dan 1.000 verschillende gordijnstoffen van De Ploeg is er altijd een stof die bij jou past. Je hebt ook de keuze uit transparante en dichte stoffen, voor een prachtig lichteffect. Welke sfeer wil jij creëren in huis? Ontdek het bij TopService.

De Ploeg meubelstoffen bij TopService

De Ploeg werkt samen met verschillende meubelmerken zoals Rolf Benz, Artifort®, HAVEE, Erpo, Skalma en Leolux. Dit betekent dat ze ontwerpen hebben die passen bij topmerken! TopService staat klaar om je te helpen bij het vinden van de mooiste materialen en dessins voor jouw interieur. In ons uitgebreide assortiment meubelstoffen vind je zeker een perfecte optie die past bij jouw woonstijl. Vraag naar de mogelijkheden in onze winkel in Epe.

Dé specialist van De Ploeg

Persoonlijk interieuradvies TopService, jouw specialist voor De Ploeg in de regio Epe, Nunspeet, Apeldoorn en Heerde. TopService is dé specialist van De Ploeg bij jou in de buurt.

Kom langs in onze showroom

De Ploeg bij TopService

We hebben een ruime collectie De Ploeg gordijnstoffen. We helpen je graag in onze showroom in Epe om de mogelijkheden voor jouw huis te bekijken. Zodra je een keuze hebt gemaakt, zullen we jouw gordijnen perfect op maat maken!

TopService, jouw De Ploeg specialist in de regio Epe, Nunspeet, Apeldoorn en Heerde.

TopService is dé De Ploeg specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment De Ploeg gordijnstoffen. Wij kijken graag samen in onze showroom in Epe naar de mogelijkheden bij jou thuis. Heb je een keuze gemaakt? Wij confectioneren jouw gordijnen perfect op maat!