Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Hordeuren

Een hor voor je voordeur, achterdeur, schuifpui of scharnierende deuren, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden. Ga voor een naadloze overgang met onze schuifhordeuren, die gemakkelijk te bedienen zijn en een elegante uitstraling hebben. Of kies voor scharnierende hordeuren die eenvoudig te openen en te sluiten zijn, terwijl ze toch optimale bescherming bieden tegen insecten. Met onze deskundige begeleiding vind je gegarandeerd de ideale hordeur die naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Bezoek de showroom
Raamhorren

Een raamhor voor je draaikiepramen, schuiframen of openslaande ramen, alle horren worden op maat gemaakt. Kies uit diverse stijlen, materialen en afmetingen. Met onze begeleiding vind je gegarandeerd de ideale raamhor die naadloos aansluit bij jouw woonsituatie en behoeften.

Soorten en maten

Onze horren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en functionaliteit garanderen. Zo zijn ze beschikbaar in verschillende soorten en maten: Ontdek onze plissé horren, die niet alleen praktisch zijn, maar ook een moderne en elegante uitstraling hebben. Deze horren kunnen soepel worden geopend en gesloten, waardoor je moeiteloos van frisse lucht kunt genieten. Voor een eenvoudige installatie en verwijdering bieden we inzethorren aan. Deze horren kunnen gemakkelijk worden geplaatst en verwijderd, waardoor je flexibiliteit hebt wanneer je bescherming tegen insecten nodig hebt. Vaste horren zijn perfect voor het hele jaar door. Ze bieden een permanente oplossing voor frisse lucht zonder insecten in je huis. Met hun solide constructie en duurzame materialen zorgen vaste horren ervoor dat je langdurig kunt genieten van een insectenvrije omgeving.

Frisse lucht en bescherming

✔ Bescherming tegen insecten ✔ Frisse lucht gegarandeerd ✔ Op maat voor jouw raam of deur

Stap binnen en laat de frisse lucht je verwelkomen. Laat vervelende insecten buiten; Onze uitgebreide collectie horren biedt een zomer zonder enige kans voor vliegen, muggen en wespen in huis. Wij staan klaar om jouw huis te voorzien van de perfecte hor, zodat jij optimaal kunt genieten en je huis goed kunt ventileren.

Maatwerk horren bij TopService

Om ervoor te zorgen dat alles perfect past, komen we persoonlijk bij je langs om nauwkeurige metingen uit te voeren. En het beste van alles is dat we niet alleen de hor op maat voor je maken, maar ook graag zorgen voor de professionele montage ervan. Bij TopService nemen we de volledige zorg voor jouw maatwerk horren uit handen, zodat je kunt genieten van een naadloze en perfect passende horoplossing in jouw huis.

Laat je inspireren in onze showroom en ontdek hoe horren zorgen voor een aangenaam leefklimaat in je woning.

Vraag naar de mogelijkheden

Horren kopen in de regio Epe, Nunspeet, Apeldoorn en Heerde?

Bezoek onze showroom