Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Transformeer je interieur bij TopService

Een zacht, comfortabel en stijlvol tapijt kan jouw interieur transformeren tot een oase van warmte en luxe. Ontdek de voordelen van tapijt, laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en geniet van een comfortabele en stijlvolle woonomgeving. Bezoek onze showroom in Epe, Nunspeet, Apeldoorn en Heerde, stap binnen in de wereld van tapijten en maak van jouw huis een warm thuis.

Kom langs voor inspiratie
De voordelen van tapijt

Tapijt heeft talloze voordelen die bijdragen aan een gezellig en comfortabel interieur. Ten eerste voelt tapijt heerlijk zacht en warm aan, waardoor het een uitnodigende sfeer creëert. Daarnaast biedt tapijt geluiddempende eigenschappen, waardoor het de akoestiek in de ruimte verbetert en hinderlijke geluiden absorbeert. Bovendien is tapijt een veilige keuze omdat het slip- en valpartijen helpt voorkomen. Tot slot is tapijt verkrijgbaar in diverse kleuren, stijlen en texturen, waardoor je eindeloos kunt variëren en het perfect kunt afstemmen op jouw persoonlijke smaak en interieur.

Hoogpolig en laagpolig tapijt

Bij TopService hebben we zowel hoogpolig als laagpolig tapijt in ons assortiment, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw voorkeuren en behoeften past. Hoogpolig tapijt creëert een luxueuze uitstraling en een zacht gevoel onder je voeten. Het geeft een warme en knusse ambiance aan de ruimte. Laagpolig tapijt daarentegen is gemakkelijk te onderhouden en ideaal voor drukbezochte gebieden. Het heeft een strakkere uitstraling en biedt een moderne en eigentijdse look.

Kamerbreed tapijt

Als je op zoek bent naar naadloze en eenvoudige installatie, is kamerbreed tapijt de ideale keuze. Kamerbreed tapijt wordt geleverd in grote rollen die de hele kamer kunnen bedekken zonder naden. Dit zorgt voor een strakke en uniforme uitstraling. Bovendien is kamerbreed tapijt verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en stijlen, waardoor je het kunt afstemmen op jouw specifieke voorkeur in interieur.

Goed voor elkaar met een vloerkleed van TopService

Wil je een persoonlijk tintje geven aan je interieur? Overweeg dan een vloerkleed op maat. Bij TopService bieden we de mogelijkheid om een vloerkleed volledig naar jouw wensen te laten maken. Je kunt de afmetingen, kleuren, patronen en materialen kiezen, zodat het vloerkleed perfect aansluit bij jouw interieurstijl.

Bezoek onze showroom

Tapijt kopen in de regio Epe?

Bezoek onze showroom