Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Creëer de perfecte sfeer

Onze vouwgordijnen bestaan uit diverse stoffen, met elk hun eigen unieke structuren en dessins. De prachtige horizontale plooi van een vouwgordijn zorgt voor een opvallende uitstraling in een interieur. Hierdoor creëer je de perfecte sfeer en ambiance waarin je kunt genieten van je woning.

Naast een elegante uitstraling bieden onze vouwgordijnen ook talloze praktische voordelen. Met een vouwgordijn bepaal je zelf de mate van privacy en de hoeveelheid zonlicht in je kamer. Dankzij de verscheidenheid aan transparanties in onze gordijnstoffen kun je een vouwgordijn zowel in de woonkamer als slaapkamer ophangen.

Bezoek de showroom
Perfect aansluitend maatwerk

We bieden diverse breedte- en lengtematen aan, zodat het matras naadloos past bij jouw bed; van pocketvering tot koudschuim en van hybride schuim tot latex Ongeacht van de afmetingen van je raam, bieden wij vouwgordijnen aan die perfect passen. Of je nu kiest voor een moderne uitstraling met baleinen of juist een meer nonchalante look zonder baleinen, voor ieder wat wils. Onze ervaren interieurstylisten besteden met liefde aandacht aan alle details. Van een stevige houten onderlat tot een unieke bies, van subtiele stiksels tot stoere ringen - we hebben oog voor detail en afwerking. In onze showroom laten we je graag inspireren door de mogelijkheden.

Zonnestralen op jouw voorwaarden

Welk type vouwgordijn is het meest geschikt voor de situatie? En gaat jouw voorkeur naar een vouwgordijn gemaakt van een dikke gordijnstof of een stof met een verduisterende coating? Zo geniet je met verduisterende vouwgordijnen van privacy en optimale warmteregulering. Ideaal voor een knusse sfeer in de slaapkamer.

Voor je woonkamer of keuken raden we vaak lichtdoorlatende vouwgordijnen aan. Ze laten aangenaam licht binnen terwijl je toch geniet van de nodige privacy. En als je maximaal wilt profiteren van het zonlicht, hebben we ook transparante vouwgordijnen. Onze deskundige specialisten helpen je graag bij het kiezen van de beste oplossing voor jouw woning. We begrijpen dat iedere wens uniek is, net als elk persoon. Daarom staan we klaar om je te adviseren en hoogwaardige vouwgordijnen te leveren die bijdragen aan de uitstraling van jouw huis.

Het gemak van elektrische luxe

Wij streven ernaar om jouw woongenot zo groot mogelijk te maken. Daarom zijn onze elektrische vouwgordijnen de perfecte oplossing voor gemak en luxe in huis. Met slechts één druk op de knop bedien je draadloos jouw vouwgordijnen, zonder zelfs maar op te hoeven staan vanuit je stoel of bed. Of je nu kiest voor een handige afstandsbediening of een gebruiksvriendelijke app op je smartphone, bij TopService bieden we diverse opties voor jouw elektrische raamdecoratie.

Kom langs voor de mogelijkheden

Vouwgordijnen kopen in de regio Epe, Nunspeet, Apeldoorn en Heerde?

Bezoek onze showroom