Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Sfeervol modern

Een vinylvloer omarmt je met zijn zachte en warme karakter. Naast het lichte veerkrachtige gevoel, is vinyl ook bij uitstek geschikt voor vloerverwarming. Tel de moderne uitstraling en het gemak in onderhoud daarbij op, en het is niet verwonderlijk dat deze vloer zo geliefd is. Bij TopService heb je volop keuze als het gaat om de structuur, het dessin en de kleur van je vinyl vloer.

Bezoek de showroom
Vinyl vloeren met betonlook of houtlook

Ontdek de veelzijdigheid van vinyl vloeren met een beton- of houtlook. Met hun realistische uitstraling brengen ze de warmte en stijl van hout of het stoere karakter van beton in jouw interieur. Geniet van de duurzaamheid en het gemak van vinyl, terwijl je de gewenste sfeer creëert.

Vinyl vloer laten leggen door TopService

Bij TopService verzorgen we het gehele proces van het leggen van jouw vinyl vloer. Onze vakkundige specialisten staan voor je klaar om de vloer op professionele wijze te plaatsen. Van voorbereiding met ondervloer tot het leggen van het vinyl, en de afwerking met bijpassende plinten. Vertrouw op onze expertise en laat je vinyl vloer perfect leggen door ons ervaren team.

Verschil tussen vinyl en PVC

Wat is het verschil tussen vinyl en PVC? Hoewel beide materialen veel overeenkomsten hebben, zijn er ook belangrijke verschillen. Vinyl is een veerkrachtig en flexibel materiaal dat comfortabel aanvoelt en geluiddempend is. PVC daarentegen is een hardere en stijvere vloerbedekking. Beide opties hebben hun eigen voordelen en toepassingen. We adviseren je graag over welk materiaal het beste bij jouw wensen en situatie past.

Vinyl advies bij TopService?

Wil je meer weten over vinylvloeren en de mogelijkheden voor jouw woning? Maak dan nu een afspraak met onze specialisten. Samen bespreken we jouw wensen en bieden we deskundig advies op maat. Laat ons helpen om de perfecte vinylvloer te realiseren die jouw interieur naar een hoger niveau tilt.

Afspraak maken

Vinyl kopen in de regio Epe?

Bezoek onze showroom